بنیاد نیکوکاران امید آفرین چهارمین دوره تجلیل از دانشجویان برتر را برگزار کرد

سیدیوسف حسینی مدیر عامل بنیاد گفت: بنیاد نیکوکاران امید آفرین چندین طرح در دستور کار دارد. طرح تجلیل از دانشجویان و دانش آموزان یکی از طرح های بنیاد است و طرح دیگر طرح امید است که به ابتکار و حمایت ابراهیم فقیهی به اجرا در می آید که ماهیانه یک میلیون تومان برای پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی پرداخت می شود. حسینی طرح دیگر بنیاد را طرح حمایت از پذیرفته شدگان در دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد.

گزارش: ابراهیم احمدی

بنیاد نیکوکاران امید آفرین شهرستان اوز ۱۱ فروردین، از ۲۲ دانشجوی برتر و ۱۷ کارمند طرح امید شهرستان اوز درسالن الزهرا تجلیل کرد.

سیدیوسف حسینی مدیر عامل بنیاد گفت: بنیاد نیکوکاران امید آفرین چندین طرح در دستور کار دارد. طرح تجلیل از دانشجویان و دانش آموزان یکی از طرح های بنیاد است و طرح دیگر طرح امید است که به ابتکار و حمایت ابراهیم فقیهی به اجرا در می آید که ماهیانه یک میلیون تومان برای پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی پرداخت می شود. حسینی طرح دیگر بنیاد را طرح حمایت از پذیرفته شدگان در دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد.

طرح حمایت از پژوهشگران و دانش پژوهان دیگر طرح بنیاد است که در موضوعات مربوط به شهرستان اوز، بنیاد حمایت می کند. مسایل اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، خودکشی می تواند مورد مطالعه قرار گیرد. طرح تبدیل وضعیت کارمندان به استخدام رسمی که مکمل طرح امید است نیز در بنیاد به اجرا در می آید.

مدیر عامل بنیاد افزود: در کتابخانه بنیاد کتاب های اهدا شده مربوط به کنکور به دانش آموزان علاقه مند اهدا می شود. مشارکت با آموزشگاه ها برای تقویت بنیه تحصیلی دانش آموزان از دیگر طرح های بنیاد است. باید آموزشگاه متوسطه دوم غیر انتفاعی که دروازه ورود به دانشگاه است، را راه اندازی کنیم که بنیاد در این زمینه آماده همکاری است.

طرح حامی از دیگر طرح هایی بود که معرفی شد که از دانشجویانی که مشکل مالی داشته باشند حمایت خواهد شد.

حسینی از عبدالخالق امینی و محمد وحدانی به عنوان حامیان مالی اصلی بنیاد نام برد و افزود: محمد ابراهیم فقیهی نیز از طرح امید حمایت می کند و خواستار آن  شد که افراد بیشتری حمایت کنند.  وی در پایان گفت: در سال جاری ۶ دانشجوی پزشکی داشتیم و انفال راستی رتبه ۴۳ تجربی داشته است.

شیخ محمد صالح انصاری گفت: سعادت آدمی در این ۲ عبارت نهفته است: ساجد خدا و خدمتگزار خلق بودن. وی از امید و نیکوکاری به عنوان ۲ ضرورت جامعه نام برد تا در لوای آن آینده خوبی برای جامعه داشته باشیم. انصاری یادآورشد: قصه های قرآن برای درس عبرت است. دعا همیشه از دغدغه های درونی حکایت دارد و حضرت ابراهیم در کنار کعبه دعا می کند و امنیت، رفاه و آسایش، تربیت مبتنی بر دین آگاهانه و در آمیختن عقل و قلب از خدا می خواهد. صلابت عقل باید با نرمش قلب نرم شود و نرمش قلب باید با صلابت عقل کنترل شود. پیامبر ابراهیم در ادامه دعا می کند خدایا پیامبری برایشان مبعوث کن تا از جنس خودشان باشد و به آنان بینش اعطا کند و بعد به آن ها علم و دانش و حکمت بیاموزد، عالم باید حکیم باشد و در حقیقت ترمز علم حکمت است و خروجی همه آن ها تهذیب فرد و جامعه باشد.

در ادامه از ۱۷ نفر از پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی به شرح زیر تجلیل شد:

ساره نوروزی، آمنه اکبری، امید خرم روز، احمد اکبری، آرش فقیهی، علیرضا پدرام، ابراهیم طالبی، ساحل محمدی، عبدالله محمدی، فاطمه اسدی، فرشته معتمدی، نیلوفر صفرپور، فائقه نیامبارک، عبدالرحمن احمدی فر، الهام قائدپور، عبدالله بصیری و فاطمه دانیالی.

سخنران دیگر برنامه دکتر حبیب دانیالی استاد دانشگاه صنعتی شیراز بود و  گفت: ۳ بخش جامعه هدف، حامیان و نیکوکاران و بنیاد که واسط آن هاست در این نشست حضور دارند. شخصا در جلسه اول کلاس به دانشجویان می گویم شما جوان تحول آفرین و ریسک پذیر هستید که می خواهید مسلط به علم شوید و باید قدر خود را بدانید. گوشزد می کنم شما تعلق به جامعه دارید و ارتباط خود را با جامعه قطع نکنید و خدمت به جامعه باقیات و صالحیات است.

وی افرود: نیکوکاران زحمت کشیدند و به این نتیجه رسیدند که باید به علم آموزی کمک کنند و گزینه خوبی انتخاب کردند زیرا با این کار خود ایجاد ظرفیت می کنند که بدیل ندارد و به فکر و دیدگاه شما افتخار می کنیم.

دکتر دانیالی خاطر نشان کرد در جوامع جدید کار فردی جوابگو نیست. یکی از مشکلات جوامع توسعه نیافته عدم شکل گیری نهادهاست. بنیاد نیکوکاران امید آفرین باید استمرار داشته باشد و تعطیل بردار نیست و افق طولانی ترسیم کنید و در عمق تاریخ فکر کنید.

تجلیل از ۲۲ نفر ازدانشجویان برتر بخش دیگر برنامه بود که پس از پخش مصاحبه با انفال راستی دارنده رتبه ۴۳ تجربی از روستای محلچه انجام شد که عبارتند از:

انفال راستی پزشکی تهران، حوریا درخواه پزشکی أصفهان، ماریا شمسی پزشکی جهرم، پویا عباسی پزشکی شیراز، سینا صفرپوردندانپزشکی رشت، پگاه رحمانی دندانپزشکی شیراز، ساحل محمدی آموزش ابتدایی، احمد اکبری آموزش ابتدایی، علی ملاحت مهندسی انرژی، محمد امیری نژاد عمران، ماهرخ حیدری هنر، معین انصاری مدیریت بازرگانی، یوسف میر احمدی زیست فناوری، بیتا رفیعی عمران، مریم نصرتی مهندسی مکانیک، هانیه عبداللهی کامپیوتر، ساقی فضلی گفتار درمانی، مهدی حق شناس آموزش ابتدایی فرهنگیان، یاسین جلیلی مهندسی برق، علی سیاوشان مهندسی هوا فضا شریف، عبدالله جنگجو مترجمی زبان.

فتح الله امینی معاون آموزشی آموزش و پرورش ضمن تشکر از کسانی که در این راه زحمت می کشند، گفت: افرادی که از آنان تجلیل می شود از نیروهای انسانی و بومی شهرستان هستند که باید خود را برای پذیرش مسئولیت آماده کنند. ما خود برای پذیرش مسئولیت اعلام آمادگی کردیم تا فضا برای حضور مسئولین بومی فراهم بیاید. از موسسین آموزشگاه های غیر دولتی تشکر می کنیم اما نباید مدارس دولتی فراموش شوند. ۲ مجوز برای آموزشگاه دوم پسران و‌دختران صادر شده است. در رشته ریاضی فیزیک مشکل داریم و انتظار داریم دانشجویان فرهنگیان به این رشته ها ورود کنند تا کمبود نیرو برطرف شود.

در آخرین مرحله ابتدا به محمد ابراهیم فقیهی، عبدالحمید عابدی و حاجی زادگان از حامیان طرح امید لوحی تقدیم شد، سپس به ۲ نفر از دانشجویان فرهنگیان   ساحل محمدی و احمد اکبری لوح تقدیر داده شد.

احمد جلیلی از اعضای بنیاد مجری مراسم بود و گفت: این تجلیل، چهارمین دوره تجلیل است که معمولا در هفته اول فروردین ماه برگزار می شود و امسال به دلیل فوت یکی از بستگان بنیاد با تاخیر انجام شد. به دانشجویان بسته به رشته و‌دانشگاه محل تحصیل ۲ و ۳ میلیون تومان و فرهنگیان ۱۵ میلیون تومان اهداشده و کسانی که در طرح امید پذیرفته شده اند هم ماهیانه یک میلیون برای ۵ سال داده می شود.

عکس از: عبدالعزیز نصریانی